TGIF

20.05.2016 kl. 21:44

Jag har precis sattit mig i soffan med ett glas cola, så skönt! Jag har diskat, satt på en maskin med tvätt och nu tänker jag bara slappa i soffan. Den här veckan har varit stressig och nu känner jag i hela kroppen att jag är färdig med den här veckan. Jag har veckostädningen ännu kvar, men jag tänkte att NÄE, jag ska också någon gång bara få ta det lugnt om det känns så. Jag behöver inte alltid hinna göra allt på en gång, det är en dag imorgon också. Jag har ju haft migrän nästan hela veckan och nu värker det igen. Kroppen kanske försöker säga något åt mig och därför tänker jag inte stressa nu, jag hinner göra hemarbeten imorgon. Tack och god natt!

 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Hej och välkommen!

Bloggen Vitatygtossor drivs av en 23-årig finlandssvensk kvinna, bosatt i Helsingfors. På bloggen kan du läsa om allt mellan människor&samhälle till sex&romantik. Ja, allt som ryms med i en helt vanlig vardag. Jeanette heter jag!

 

Instagram: jeanette.kos

E-mail: shanttu93@hotmail.com

 

 

 

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer