BILDER FRÅN VECKOSLUTET

23.05.2016 kl. 09:20

På lördagen var det stort loppis i Nordsjö där min äldsta syster bor. Jag är inget större loppisfan så jag satt vid stranden och väntade på att Henrietta och mamma skulle bli färdiga med sin runda. Det var jättefint väder så det passade riktigt fint att sitta i solen på stranden. Efteråt gick vi till min andra syster, Victoria, för att äta lunch. 

Jag hade gett som morsdags gåva till mamma ett presentkort som inkluderade en dagstrip till Åbo med lunch. På söndagen blev resan av och vi strosade runt i Åbo hela dagen. Vädret var på topp så det var ljuvligt att gå ute. Vi shoppade lite, åt lunch på AussieBar båten, åt glass på torget, satt och kollade på människor och bara njöt av vädret. Det var riktigt roligt!

Nu har en ny vecka precis börjat. De har lovat sjukt bra väder så det kommer vara sjukt tråkigt att sitta inne på ett kontor! Nu är det inte länge kvar mera av maj månad och det känns så jävla skönt!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Hej och välkommen!

Bloggen Vitatygtossor drivs av en 23-årig finlandssvensk kvinna, bosatt i Helsingfors. På bloggen kan du läsa om allt mellan människor&samhälle till sex&romantik. Ja, allt som ryms med i en helt vanlig vardag. Jeanette heter jag!

 

Instagram: jeanette.kos

E-mail: shanttu93@hotmail.com

 

 

 

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer