MÖHIPPA

06.06.2016 kl. 11:37

På lördagen blev jag överraskad med möhippa! Det var jätteroligt men jag är glad att detta är något man behöver göra endast en gång i sitt liv. Jag var helt slut på söndagen, sov typ halva dagen. Förstås påverkade det ju att jag var sjuk men också att jag inte mera är van vid att vaka och festa natten lång. Det var roligt att shakea loss på dansgolvet!

Här är några grejer jag fick göra:

Brudbingo! 16 olika uppgifter som jag skulle utföra under dagen/kvällen, bland annat lacka naglarna på en främmande man, hjula fem gånger i rad och dricka en shot utan att använda händer. Jag gjorde alla grejer vilket betyder att jag får en gratis middag efter bröllopet, wohoo! Jag fick även ett anteckningsblock dit jag skulle samla äktenskapsråd av främmande människor, kanske den jobbigaste uppgiften på hela möhippan. Finnar är så jävla inåtvända och ospontana!

Vi hade en privatlektion i burlesque. Så jävla roligt! Säkert den roligaste programpunkten, burlesque har förändrat mitt liv helt!

Sist av alla grejer skulle jag sjunga karaoke. Jag blev helt jävligt nervös! Jag älskar att stå i centrum och är van vid att tala/uppträda inför människor men blev ändå så jävla nervös. Efteråt kändes det roligt och jag sjöng karaoke flera gånger den kvällen. Det var första gången i hela mitt liv som jag sjöng karaoke.

Nu är det bara att vänta på själva bröllopet, det kommer bli en så jäkla bra dag!

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Låter som en jättelyckad och rolig möhippa! :D
Danielas Dagbok07.06.16 kl. 08:33
Det var så roligt! Burlesk ändra allas liv förevigt :'D
Ida07.06.16 kl. 10:10

Hej och välkommen!

Bloggen Vitatygtossor drivs av en 23-årig finlandssvensk kvinna, bosatt i Helsingfors. På bloggen kan du läsa om allt mellan människor&samhälle till sex&romantik. Ja, allt som ryms med i en helt vanlig vardag. Jeanette heter jag!

 

Instagram: jeanette.kos

E-mail: shanttu93@hotmail.com

 

 

 

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer