NÄR MAN INTE ÄR NERVÖS

23.06.2016 kl. 17:02

Kom hem för en stund sedan med en tung matkass. Nu sitter jag i soffan med en cola och bara tar det lugnt, sköööönt!

Den här midsommaren kommer gå ut på att bara ta det lugnt för nästa vecka kommer vara crazy! Om en vecka är det bröllop och jag gifter mig med min livs största kärlek. Är jag nervös? Nej inte ett dugg. Är jag förväntansfull? JA till hundra miljoner procent! 

Många frågar är du nervös, är du stressad, känns det pirrigt? Och det börjar nästan kännas som att det är något fel på mig för jag är inte alls nervös, inte ett dugg. Jag tänker så här: om man väljer rätt och känner sig säker till hundra procent, då behöver man inte vara nervös. Och ja, jag vet! Man kan inte veta på förväg om man valt rätt, men det är ju lite roligt att tänka så. Just nu känns det som att det här är det rättaste någonsin.

Det känns absolut inte som att mitt liv kommer förändras drastiskt bara för att vi gifter oss, för det kommer det faktiskt inte att göra. Jag upplever inte heller att jag är tvungen att genomgå någonslags identitetskris bara för att mitt namn byts, som många andra tycks tycka. 

Jag gifter mig med Måns och vi kommer bli ett, perfekt! Vad är det att vara nervös för?

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Hej och välkommen!

Bloggen Vitatygtossor drivs av en 23-årig finlandssvensk kvinna, bosatt i Helsingfors. På bloggen kan du läsa om allt mellan människor&samhälle till sex&romantik. Ja, allt som ryms med i en helt vanlig vardag. Jeanette heter jag!

 

Instagram: jeanette.kos

E-mail: shanttu93@hotmail.com

 

 

 

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer