FÖRSTA FJÄRILARNA HAR KOMMIT

28.06.2016 kl. 10:24

Igår var det frissabesök med test sminkning och test frisyr. Jag satt där allt som allt i 3 timmar och 30 minuter, som tur lär det ska gå snabbare på själva dagen!

När jag satt där i stolen och alla frågade mig en massa frågor om hur jag vill ha håret och hur skall sminket vara, då slog det mig att SHIT jag skall faktiskt gifta mig om 3 fucking dagar! Så många gånger som jag lyssnat på inmarcshen och drömt om hur det kommer vara i kyrkan när jag tågar in, hur mycket vi funderat och vridit på hurudana dekorationer det ska vara, så som vi sparat för att få ett vackert bröllop och ÄNTLIGEN är den dagen snart här! Helt otroligt!

När jag satte mig vid mitt bord idag på kontoret och började gå igenom grafiklistor, kände jag hur första fjärilarna kom i magen. Nu börjar det småningom kännas pirrigt. Jag som redan trodde att är jag för fan immun mot nervositet inför bröllopet, men nähej, nu börjar fjärilarna komma. Och jag kan tänka mig att mängden fjärilar mång fördubblas ännu inom dessa tre dagar.

Ganska långt så här kommer det se ut på lördagen på bröllopet. Jag vill ännu ha en likadan fläta på andra sidan också och hårknuten blir ännu lite större. Jag är så himla nöjd, det är precis som jag ville ha det.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Hej och välkommen!

Bloggen Vitatygtossor drivs av en 23-årig finlandssvensk kvinna, bosatt i Helsingfors. På bloggen kan du läsa om allt mellan människor&samhälle till sex&romantik. Ja, allt som ryms med i en helt vanlig vardag. Jeanette heter jag!

 

Instagram: jeanette.kos

E-mail: shanttu93@hotmail.com

 

 

 

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer