Jag

SISTA DAGEN

30.06.2016 kl. 12:43

Jag har precis hållit en två timmars skolning om pedagogik. Idag är det min sista dag på Moomin Language School på heltid. Eller nästan sista dagen. Nästa vecka ska jag åka till Japan på arbetsresa SEN blir det semester.

Just nu känns det varken vemodigt eller glädjefyllt. Jag har en äcklig huvudvärk och det snurrar bara i huvudet allting som ännu ska fixas inför bröllopet. När jag kommer hem från Japan sover jag säkert i ett dygn. Att åka på arbetsresa genast efter sitt eget bröllop blir ju lite hektiskt. 

I augusti börjar jag som vice föreståndare på ett daghem i Helsingfors. Jag kommer arbeta i en 3-5 års barngrupp. Kombinationen mellan att arbeta på Moomin Language School och jobba på fältet känns just nu helt rätt. En kombination av båda världarna är just vad jag behöver, tror jag i alla fall. Därför behöver det inte kännas vemodigt att det är "sista dagen" idag.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Hej och välkommen!

Bloggen Vitatygtossor drivs av en 23-årig finlandssvensk kvinna, bosatt i Helsingfors. På bloggen kan du läsa om allt mellan människor&samhälle till sex&romantik. Ja, allt som ryms med i en helt vanlig vardag. Jeanette heter jag!

 

Instagram: jeanette.kos

E-mail: shanttu93@hotmail.com

 

 

 

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer