DÅ VAR DET SLUT PÅ DET ROLIGA

31.07.2016 kl. 20:55

Perfekt är ordet som beskriver vårt bröllop. Allting var så perfekt och totalt magiskt! Vi älskade allting och alla, det blev just precis som vi ville och till och med lite mer.

Men nu var det slut på det roliga och bröllopet och semestern är över. Imorgon börjar jobbet och alla vardagsrutiner. Dessutom börjar jag ju ett nytt jobb, som vice föreståndare/barnträdgårdslärare på daghem, spännande och nervigt!

Att börja ett nytt jobb är alltid lite jobbigt. Det tar tid att lära känna alla i personalen, lära känna barnen och föräldrarna och lära känna hela huset. Det är därför jag nu vill rota in mig ordentligt i detta hus, nu räcker det med byten. Bara första dagen är över så vet jag att allting kommer vara bra, sen har nervositeten släppt!

Samtidigt som jag har varit på semester så har bloggen också haft semester, men nu är det slut på det också. Känns roligt att vara tillbaka med alla skriverier!

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Så vacker! Otroligt fina bröllopsbilder. :) Hoppas att vi får se ännu flera.

Grattis och lycka till med allt!
tidstjuven31.07.16 kl. 22:58
Tack :) Det får ni säkert... ;)
01.08.16 21:20
Helt härliga bilder!!!
Danielas Dagbok01.08.16 kl. 08:33
Tack :)
01.08.16 21:20

Hej och välkommen!

Bloggen Vitatygtossor drivs av en 23-årig finlandssvensk kvinna, bosatt i Helsingfors. På bloggen kan du läsa om allt mellan människor&samhälle till sex&romantik. Ja, allt som ryms med i en helt vanlig vardag. Jeanette heter jag!

 

Instagram: jeanette.kos

E-mail: shanttu93@hotmail.com

 

 

 

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer