TACKSAMHET

01.08.2016 kl. 20:52

Idag ska jag skriva om tacksamhet. Vi människor talar alldeles för lite om de saker vi är tacksamma för utan koncentrerar oss allt för mycket på att klaga och tänka på allt det vi inte har.

Eftersom det inte gått som typ en månad sedan vårat bröllop så är det kanske inte så konstigt att jag lyfter fram som först hur tacksam jag är över min man. Jag är så oerhört tacksam att just jag får älska Måns och att just jag är älskad av Måns, varje dag från morgon till natt. Han finns där för mig i både vått och torrt. Vi lyssnar på varandra, tar hänsyn till varandra och njuter av att få ha varandra. Jag kan vara precis mig själv och han kan vara precis sig själv. Kärleken hålls den samma vilka sidor vi än visar av oss, det är jag så tacksam för. Tack för att jag får vara din, mina kära, kära Måns.

Jag är även tacksam för att ha fått gå den utbildning jag villat, för att jag har ett meningsfullt arbete som gör att jag känner mig viktig men som också gör att jag kan ha ett eget hem och ett eget liv. Jag är också tacksam för att ha en familj, människor som finns runtomkring en alltid, familjen kan man alltid gå tillbaka till. Detta är saker som vi människor som har det bra, ofta tar som en självklarhet. Men för ännu fler människor är arbete, utbildning och ett eget hem något man bara kan drömma om.

Dessutom är jag tacksam för att genom giftermålet få vara en del av en alldeles ny släkt. En stor, tjock släkt full med underbara människor.

Jag är tacksam för att få leva ett tryggt liv i en värld där så många människor behöver gå otrygga.

Bilderna är tagna i Köpenhamn på sommaren då vi interrailade i Europa. Tacksam för det också!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Hej och välkommen!

Bloggen Vitatygtossor drivs av en 23-årig finlandssvensk kvinna, bosatt i Helsingfors. På bloggen kan du läsa om allt mellan människor&samhälle till sex&romantik. Ja, allt som ryms med i en helt vanlig vardag. Jeanette heter jag!

 

Instagram: jeanette.kos

E-mail: shanttu93@hotmail.com

 

 

 

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer