FÖREBYGGANDE ARBETE I ETT FÖRHÅLLANDE

17.09.2016 kl. 15:59

I mitt inlägg här skrev jag ju att jag tyckte det var så himla oromantiskt att tänka på vad man skall göra för att vårt äktenskap inte skall sluta i en skilsmässa. Även om det var oromantiskt så var det ju också bra.

Jag och Måns talar mycket om allt mellan himmel och jord. Så vi har också talat om hur vi ska göra för att vårt förhållande och äktenskap skall hållas fräscht och utvecklas. Vi har ju ändå en hel massa år framför oss!!

För mig är otrohet nästan det värsta man kan göra mot sin partner. Eller kanske inte nästan utan det är det hemskaste och fulaste man kan göra. Där går min gräns! Bakom en otrohet finns oftast mycket andra problem. Det är ju inte som om man bara besluter sig om att nu fan ska jag gå och knulla någon annan, utan det är ofta en rad andra problem som gör att man tar det beslutet. Vad problemen nu än må vara, tycker jag att otrohet är det lägsta man kan göra, tanken av att gå bakom ryggen på den andra och söndra det man byggt tillsammans, usch! Förtroendet för den andra sjunker ju till noll på direkten. Som tur är, är Måns av samma åsikt med mig. Jag tror att det är viktigt att dela åsikt i den här grejen.

Här är några tips på vad och hur man kan göra för att ha ett gott och sunt förhållande:

Datenights - Jag tycker det är viktigt att man prickar in en datenight i kalendern lite nu och då. Man stiger ut från vardagen, klär upp sig lite extra och gör något tillsammans. På datenighten är det bara du och din partner, man uppmärksammar varandra och finns bara där i stunden. Man kan göra det lite extra pirrigt med att bestämma att ni träffas på stan någonstans istället för att ni far samtidigt hemifrån. Möt upp varandra och få den där datenight känslan påriktigt!

Egentid - Även om man är ett par är det SÅ viktigt med egentid. Båda två ska få ha egentid. Om man bara är tillsammans och gör precis allting tillsammans så blir man ju vansinnig i slutändan. Gör något som bara DU tycker, unna dig själv och njut av att få vara ensam ibland. Det är också oerhört viktigt att båda håller kvar sina egna liv, sina egna intressen och sina egna vänner. Man behöver utvecklas som par men man behöver också utvecklas som människa. 

Sex och beröring - Knulla och knulla i mängder! Var lekfulla och var lite dirty imellan, det om något piggar nog upp förhållandet och tillvaron. Passionerat sex skapar en connection mellan dig och din partner. Beröring i vardagen är också jätteviktig. Ge en kram nu och då, ge en kyss när ni möts i hallen eller när ni lagar mat i köket. Beröring ger tillfredsställelse och håller nyfikenheten uppe. Människan behöver beröring för att psykiskt må bra!

Kommunikation - Nyckeln till ett lyckligt förhållande är kommunikation. Tala med varandra och var intresserade av varandra. Öppna upp och berätta hur du mår. Berätta om dina inressen, dina drömmar och dina tankar. Kom ihåg att det också är lika viktigt att Du lyssnar på din partner. Våga tala om svåra saker, lyft katten på bordet då det behövs! Det är då ni utvecklas som ett par.

Dela på bördan - Dela allt ni kan. Dela på hushållsarbeten, dela på matlagningen, dela på räkningar. I ett förhållande är ni två och båda behöver göra lika mycket. Det är inte allitd roliga saker men det är saker som vuxna människor måste göra. 

Ge komplimanger och se den andra - Alla vill vi höra goda saker ibland, det behövs. När man hör en komplimang känner man sig uppskattad och man får en känsla av att man är viktigt för den andra. Kom ihåg också att säga högt de tre viktigaste orden man kan säga till den andra, jag älskar dig. 

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindande Spell.
6) Breakup Spells
7) Bannlys en tidigare älskare
8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com
THERESA14.03.17 kl. 10:10

Hej och välkommen!

Bloggen Vitatygtossor drivs av en 23-årig finlandssvensk kvinna, bosatt i Helsingfors. På bloggen kan du läsa om allt mellan människor&samhälle till sex&romantik. Ja, allt som ryms med i en helt vanlig vardag. Jeanette heter jag!

 

Instagram: jeanette.kos

E-mail: shanttu93@hotmail.com

 

 

 

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer