GER DU KRITIK BLIR DU ETT SVART FÅR

25.09.2016 kl. 20:20

Så kändes det i alla fall förra veckan då jag var på kurs.

Kursen handlar om ett arbetssätt och är riktigt bra, men jag hör inte till dem som bara sitter och nickar och sväljer allt jag hör. Då metoden baserar sig på väldigt gammal forskning och då verkligheten ser helt annorlunda ut än vad det i teorin ska vara, så tycker jag att det är helt friskt att ge lite kritik och få ifrågasätta metoden. Det att man ger kritik och ifrågasätter betyder ju ingalunda att man inte kommer arbeta enligt denna metod. Att ifrågasätta och ge kritik är ett försök till att öppna upp till diskussion och få människor att tänka på olika sätt. Ingenting utvecklas ju om alla bara sitter och nickar och sväljer allt.

Den ena kursledaren tyckte helt tydligt att det inte var bra att ha en kursmedlem som är ifrågasättande och vågar ge kritik. Jag satt länge och funderade ifall jag vågar säga något. Jag hade ju märkt ganska snabbt att de andra på kursen inte riktigt tyckte som jag, i alla fall var det ingen som sa det högt i så fall. Men jag öppnade ändå min mun, vi har ju faktiskt alla rätt till vår egen åsikt. Dessutom som vuxen och dessutom som kursledare skall man nog kunna ta emot lite kritik. Men jag kände mig verkligen som ett svart får efteråt.

Jag tycker att det är jättesynd att fortfarande år 2016 anses det oacceptabelt då någon ifrågasätter eller ser kritiskt på något. Hur i all sin värld ska den här världen gå framåt om ingen öppnar sin mun? Vi kan ju omöjligen alltid vara av samma åsikt och diskussion är väl alltid hälsosamt? Tydligen är människor så rädda, att ifall man ser kritiskt på något, så betyder det automatiskt att man inte kommer arbeta enligt den arbetsmodellen eller kommer göra den uppgiften. Men det är ju inte alls det det handlar om. Vi måste väl se på saker och ting från olika synvinklar och kunna diskutera svåra saker. 

Även om jag kände mig som ett svart får är jag ändå stolt över mig själv att jag vågade säga min åsikt. Tänk att det skall behöva vara så vridet att man måste "våga" säga sin åsikt. Tydligen ska det behöva krävas ett visst självförtroende för att man skall våga uttrycka sig. Det om något är ju helt fel!

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
har funderat på exakt samma sak denna vecka. speciellt aktuellt blev det under lördagens peli poikki - demonstration. människor har fan rätt till sin egna åsikt och vi måste skapa ett samhälle där en känner sig trygg att uttrycka den fritt. på alla plan, i alla sammanhang, i alla sociala situationer. överallt och hela tiden helt enkelt!
sonneblom25.09.16 kl. 23:59
Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindande Spell.
6) Breakup Spells
7) Bannlys en tidigare älskare
8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com
THERESA14.03.17 kl. 10:08
Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindande Spell.
6) Breakup Spells
7) Bannlys en tidigare älskare
8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com
THERESA14.03.17 kl. 10:09

Hej och välkommen!

Bloggen Vitatygtossor drivs av en 23-årig finlandssvensk kvinna, bosatt i Helsingfors. På bloggen kan du läsa om allt mellan människor&samhälle till sex&romantik. Ja, allt som ryms med i en helt vanlig vardag. Jeanette heter jag!

 

Instagram: jeanette.kos

E-mail: shanttu93@hotmail.com

 

 

 

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer