DEN ODUGLIGASTE MÄNNISKAN PÅ JORDEN

11.12.2016 kl. 19:46

Ja hej bloggen, kul att träffa dig också! Här har det minsann varit tyst även om tankarna inte är det. Bloggen är bara en av de tusen saker jag har dåligt samvete för.

Det är bara två veckor till jul och jag påminns över hur dålig jag är som människa. Två veckor till jul och vi har inte ett endaste ett julpynt hemma. Eller jo, två stickade tomtar som mamma hämtade, utan dem skulle det vara så ojuligt som det bara kan vara. 

Jag har alltid älskat julen och har alltid gått och väntat på julafton med ett pirr i magen. Men i år har tiden bara flugit iväg och nu känns det som om det inte är någon idé mera att börja julpynta, vi är ju inte ens hemma på julen.

Jag hinner nuförtiden inte mera pynta alls, varken på påsken eller på halloween. Allt är bara dött, dött, dött. Man känner sig så dålig som människa då. Mamma pyntar alltid massor hemma, så har det varit sen jag var liten. Så på något sätt känner man en press med att man borde pynta. Det är denna materialistiska värld som sätter en sådan onödig press på människor.

Inte hinner vi med Måns gå på gymmet heller. Vi var så taggade i augusti och det började så bra, men sen började tiden ta slut och nu hinner vi dit aldrig. En till grej att ha dåligt samvete för. Och visst, jag vet. Det handlar om att prioritera saker och ordna tid, men jävla kristendomens historia tar all tid i veckan. Tänk att en kurs kan göra så att man känner sig som den odugligaste människan på jorden. Tips! Läs aldrig kristendomens historia, om ni vill behålla ert liv.

Julklappar har jag i alla fall skaffat. Bara två kvar att skaffa, så där har jag ändå lyckats med något. Nästa år ska nog pyntets år, då ska jag pynta alla högtider. Det ska pyntas så in i norden. Det sa jag förra året säkert också.

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Ja pyntande mamma har jag också..
Moster Ulrika 11.12.16 kl. 20:32
Oj, kom inte hela min text med?... ;) Ser ju lite kul ut det där... Jaja, så kan det gå... Kram
Ulrika12.12.16 kl. 08:05

Hej och välkommen!

Bloggen Vitatygtossor drivs av en 23-årig finlandssvensk kvinna, bosatt i Helsingfors. På bloggen kan du läsa om allt mellan människor&samhälle till sex&romantik. Ja, allt som ryms med i en helt vanlig vardag. Jeanette heter jag!

 

Instagram: jeanette.kos

E-mail: shanttu93@hotmail.com

 

 

 

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer