Jag

ATT ÄLSKA PRODUKTIVITET

07.01.2017 kl. 16:53

Här sitter jag med mitt cola glas och det känns så bra. Om det är något jag älskar så är det produktiva dagar. Att känna att man faktiskt varit effektiv och gjort nytta under dagen, det är då jag mår som bäst i vardagen. Det att man går på jobb varje dag är ju också något, men jag känner ofta att jag måste göra något annat också för att det faktiskt skall vara en lyckad dag. Det kan vara allt från att göra hemsysslor till att studera. 

Jag som har fullt upp här livet så skulle man kanske kunna tro att jag har produktiva dagar varje dag men nähe så är det verkligen inte! Det går i perioder. Den här veckan t.ex. har varit helt hopplös. Varje dag då jag kommit hem från jobbet har jag slängt mig på soffan och tagit flera timmars tupplurar. Jag har känt mig så slut! Och det är just sådana dagar som får mig att känna mig så skit. Man vet att man har tusen saker att göra men inget blir gjort när man bara tar långa naps. Men så måste det också få vara  ibland. Det går ju i perioder som sagt. Då jag inte är produktiv känner jag en äcklig ångest och stress över att inte få saker och ting gjorda, det är ibland ganska jobbigt och hör ihop med mitt superwoman-syndrom, tror jag.

Att älska produktivitet och känna sig nöjd enbart då när man gjort en massa grejer kan ju vara lite skadligt också. Man börjar kräva ganska mycket av sig själv och nöjer sig inte med mindre. När jag börjar kräva för mycket av mig själv och mina to-do-listor blir allt för långa är det oftast som jag blir väldigt trött och mina kvällar slutar i timmars napping. Men jag tillåter mig ändå att ha sådana kvällar nu och då. Jag klarar mig ändå alltid och får allting gjort i tid. Det är tur att jag är effektiv på det sättet, sista minuten effektiv ibland också!

Idag har jag hållit på med en skoluppgift i timmar. Man skulle göra en podd i Kristendomens historia. I min podd berättade jag om Paavo Ruotsalainen, ganska roligt var det egentligen. Har lyssnat på podden flera gånger, tycker min egen röst är så behaglig haha! Efter det var jag ute och gå i en timme, det var jätteskönt att röra på sig. Mera av sådant tack.

Nu ska vi snart få gäster, min syster och hennes man. Jag ska unna mig allt möjligt gott och fortsätta dricka cokis.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}
THERESA30.11.17 kl. 10:08

Hej och välkommen!

Bloggen Vitatygtossor drivs av en 23-årig finlandssvensk kvinna, bosatt i Helsingfors. På bloggen kan du läsa om allt mellan människor&samhälle till sex&romantik. Ja, allt som ryms med i en helt vanlig vardag. Jeanette heter jag!

 

Instagram: jeanette.kos

E-mail: shanttu93@hotmail.com

 

 

 

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer