Jag

ÅRETS BLOGGARE ÅR 2017?

Publicerad 15.01.2017 kl. 17:53

Den finlandssvenska ankdammen är väldigt liten vilket betyder att den finlandssvenska bloggvärlden är typ mikroskopiskt liten. Jag medger att jag inte aktivt läser varken bloggelitens eller andra bloggares bloggar, men jag har ändå någotlunda koll på vad som händer i bloggvärlden. 

På grund av den mikroskopiskt lilla världen är det kanske inte så konstigt att den numera traditionsenliga Blogg Galan också blivit ett forum där blogg grädden samlas. Många drömmer om att bli kända bloggare, men priserna tycks ju gå hem till samma adresser. I alla fall är det ju så för Carola och Amanda. Båda kvinnorna har nu vunnit pris två år i rad. Och visst, båda har ju bra bloggar och trogna läsare, men intressantare skulle det vara ifall det vore mer variation i den finlandssvenska bloggvärlden. Och nu kommer någon påpeka att dessa två vunnit sina två priser i olika kategorier, hey hello I know, men ändå. Det finns så många finlandssvenska stjärnor som också är värda ett pris. T.ex. jag själv, nå nej skämt, men nästan.

Då det handlar om elit och grädde blir jag lätt provocerad eftersom jag inte förstår varför det alltid måste uppstå en elit och en grädde. Som om bara eliten eller grädden skulle spela någon roll. 

Jag läste för ett x antal månader sedan ett inlägg om att det egentligen är så lätt att få pris i en blogg gala och att nästan vem som helst kan bli en känd bloggare i dagens värld. Inom Projekt-Jeanette tändes genast en glöd och jag märkte att jag någonstans djupt, djupt inne i mitt omedvetande la upp ett mål för mig själv: "Tänk om år 2017 är mitt bloggår". Jag tycker att alla ljuger som säger att de enbart bloggar för sin egen skull, get real! Jag bloggar för min egen skull OCH självklart hoppas jag också att mina tankar och budskap skall nå till en större publik. 

I inlägget radade man då upp typ dom viktigaste punkterna för att kunna få en stor publik och nå synlighet med sin blogg. Viktigaste av allt är typ att producera aktivt inlägg och det är där jag känner att målet för att bli nominerad i blogg galan 2017 kan bli allt för stort. Jag har allvarligt många gånger funderat på ifall inte de största bloggarna har ett heltidsarbete, påriktigt? Det kan komma flera inlägg per dag och då kan jag fundera "herregud har du inget annat att göra än att blogga?". Min blogg är viktig för mig men jag måste nog också ta hand om andra delområden i mitt liv.

Jag vet att jag har läsare och jag vet vad som lockar folk. Det är mina provocerande texter som får mest läsare, t.ex. mitt inlägg om socker och barn. Men tanken om att måsta producera provocerande texter dagligen känns lite omöjlig. Alltså antagligen skulle det kunna vara möjligt om jag prioriterade det så, så vem fan vet? Kanske är jag nominerad i någon kategori i blogg galan år 2017. 

Många skriver säkert tidsinställda texter, så jag förstår ju nog att ni håller på med annat också än era bloggar. Men själv föredrar jag färska bloggtexter. Tidsinlägg är inte rikigt min grej.

Nu är det säkert flera av er som tycker jag är elak och hemsk, men det enda är att jag efterlyser mer variation och en större finlandssvensk bloggarena. Det är allt och det är inte elakt eller hemskt. Ibland måste någon bara våga säga sanningen rakt ut.

Kommentarer (11)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver?
Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindande Spell.
6) Breakup Spells
7) Bannlys en tidigare älskare
8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com
THERESA14.03.17 kl. 10:00
Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindande Spell.
6) Breakup Spells
7) Bannlys en tidigare älskare
8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com
THERESA14.03.17 kl. 10:01
Hej, är här inte bara för att vittna, men också för att uppmuntra människor står inför civilstånd eller relation problem. Om de fantastiska verk av Dr. Ogundu, e-post: drogunduspellcaster@gmail.com jag förlorad i kärlek med min man tills en dam ryckte honom ifrån mig. då jag ropade till min vän och hon berättade om hur hon står inför ett liknande problem och gav denne store man kontakt med mig och jag lämnat alla de föremål han behövs för förtrollningen och nu är glad igen lever i kärlek med min familj. Jag anställa dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta s kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som mig idag. Än en gång är tacksam. Kontakta honom på sin e-post via: drogunduspellcaster@gmail.com om du står inför någon form av problem
1. Lär din älskare eller make tillbaka
2. Lottery spell / Lycka spell
3. Om du vill stoppa din skilsmässa
4. Förbindelse Spells
5. Skaffa ett jobb spell
6. Promotion formler
7. Att få dina pengar tillbaka.
8. graviditet formler
9. Kärlek stava
10. Om du vill att tillfredsställa din partner
11. Banishing stava
jessica tremblay28.03.17 kl. 19:28
Jag är så glad min man är tillbaka efter att han lämnade mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gifta i ca 7 år nu. Vi är lyckligt gift och har två barn, en pojke och en flicka. 3 månader sedan började jag att lägga märke till några märkliga beteende från honom och några veckor senare fick jag veta att min man är att se någon. Han började komma hem sent från jobbet, han knappt bryr sig om mig eller barnen längre, ibland går han ut och inte ens komma hem i ca 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem, men allt förgäves. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar via internet en dag kom jag över en hemsida som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapliga problem, återställa brutna relationer och så vidare. Så kände jag att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för honom mitt problem och han berättade för mig vad jag ska göra och jag gjorde det och han gjorde ett pass för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återvände tillbaka till det normala. I och min familj bor tillsammans lyckligt igen .. Allt tack vare Dr OGUNDU. Om du har några problem kontakta honom och jag garanterar att han kommer att hjälpa dig. Han kommer inte att svika dig. E-post honom på: drogunduspellcaster@gmail.com
kristina juhas04.04.17 kl. 17:13
Hello i am Miller Adams, I am out here to spread this good news to the entire world on how i got my ex-lover back. I was going crazy when my lover left me for another man last month, But when i met a friend that introduce me to Dr OGUNDU the great, I narrated my problem to Dr Ogundu about how my ex-lover left me and also how i needed her back. He only said to me that i have come to the right place where I will be getting my heart desire. He told me what i need to do, after it was done, 2 days later my lover called me on phone and was saying she was sorry for leaving and pleaded for forgiveness. I am so happy and overwhelmed that i have to tell this to the entire world. You can contact Dr OGUNDU through this email address and get all your problems solved. No problem is too big for him to solve. Contact him direct on: drogunduspellcaster@gmail.com And get your problems solve like mine
miller adams21.04.17 kl. 02:08
Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emosionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare som heter Dr Ogundu, som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testimonier om denna speciella stavningsbana. Vissa människor vittnade om att han förde sin ex älskare tillbaka, vissa vittnade om att han återställer livmodern och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar och i slutet av sitt vittnesbörd droppade hon Dr Ogundus e-postadress. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare Dr Ogundu. Han är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och Äkta spell caster för att lösa alla dina problem för dig. Prova Dr Ogundu när som helst, han kan vara svaret på dina problem. Kontakta den stora doktorn genom detta mail: drogunduspellcaster@gmail.com
max hannah24.05.17 kl. 14:31
Hello everyone it really worked and I am proud to testify too. I saw a post about how a lady was reunited with her husband and I decided to try this Doctor who helped her because my relationship was failing. Although I never believed in spiritual work. I reluctantly tried it because I was desperate, but to my great surprise this Doctor helped me and my relationship is now perfect just as he told me my husband now treats me like a queen, even when he Had said before that he does not love me anymore. Well, I can not say much but if you are going through difficulties in your relationship here is the email drogunduspellcaster@gmail.com your partner will definetely return to you.
johanna08.07.17 kl. 17:09
Mitt namn är Hassan Angela ... Jag känner mig väldigt glad att dela mitt fantastiska och underbara vittnesbörd med alla på denna sida ..: Jag var gift för 4 år till min man och plötsligt kom en annan kvinna in på bilden som han började hata Jag och han var förolämpande. Men jag älskade honom fortfarande med hela mitt hjärta och ville ha honom till varje pris .... Han lämnade in för skilsmässa och hela mitt liv vred sig och jag visste inte vad jag ska göra, han flyttade ut ur huset och övergav mig och Barnen ... min väldigt nära vän berättade för mig om att försöka andliga medel för att få min man tillbaka och introducerade mig till en stavningskastare så jag bestämde mig för att prova det. Även om jag inte trodde på alla dessa saker då när han gjorde speciella böner och stavning, efter 2 dagar kom min man tillbaka och bad att han hade insett sina misstag, jag kunde bara inte tro det, ändå är vi tillbaka tillsammans nu Och vi är glada om någon behöver hjälp, här är hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com Hans stavar är för ett bättre liv ELLER ring hans nummer +1 (661) 704 3225
hassanangela1@gmail.com12.07.17 kl. 00:07
Mitt namn är Colon Shaun från Sverige, jag vill berätta för allmänheten om hur min relation blev återställd av den stora kraften av Dr Adodo efter tre månaders ensamhet och hjärtat, min ex-älskare ringde mig efter att Dr Adodo hjälpt mig Kastade en stavning för att få tillbaka honom. Han ringde och ber om ursäkt att han vill att vi ska komma tillbaka och börja ett bra hem, nu är vi lyckligtvis gift. Allt tack till Dr Adodo för hans underbara andliga hjälp. Du kan kontakta honom på hans via e-post Adodospelltemple@gmail.com om du har liknande problem, eller någon lösning du kan behöva, lycka till. Du kan också ringa honom på mobil +1 (661) 704 3225


colsonshaun99@gmail.com28.07.17 kl. 21:37
Tacksam till enorm och den mest kraftfulla stavningskastaren som tog tillbaka min man att vi båda levde väldigt lyckligt tillsammans. Vi har varit gifta i 2 år utan några problem, förrän en mystisk dam tog honom ifrån mig. Jag blev chockad när min man ljög för mig vid flera tillfällen. Att han inte kommer hem för att hävda att det fanns mycket arbete att göra på kontoret. När jag fick reda på att jag inte kunde fråga honom i ansiktet eftersom jag visste att han Skulle inte berätta sanningen. Jag söker hjälp på internet och jag hittade Dr ISIKOLO hur han har återställt brutit hemma. Efter att ha kontaktat honom på hans e-post försäkrar han mig om att jag kommer tillbaka till mig om 24 timmar. Efter att han har kastat kärleksspell för mig. Min man kom tillbaka och bad om att aldrig lämna mig igen. Han är också bra i att använda sin kraft för att ge hälsa, kraft och magi. Tack till Dr ISIKOLO kontakta hans email: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare

Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196
Nicole11.08.17 kl. 19:10
jag vill vittna om en stor stavningskrock som hjälper mig att få min man tillbaka med sin stavning, min man lämnade mig för sex månader sedan med våra barn och lovar att aldrig komma tillbaka och jag började se honom med en annan kvinna så mitt hjärta var trasigt och jag var deprimerad så jag var tvungen att hitta ett sätt att få honom tillbaka. jag gick online och letade efter en bra stavningskastare och jag såg olika inlägg och kommenterade den här stora Dr Adodo om hur han hjälper dem att återställa sitt förhållande så jag var nöjd med det jag såg så jag kontaktade honom så han lovar mig bra resultat och jag gjorde vad han ber mig göra sedan efter två dagar kom min man tillbaka och bad om förlåtelse, nu är vi tillsammans i en fred. Om du behöver hjälp i ditt förhållande kan du kontakta Dr Adodo på hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com du kan också nå honom på hans mobilnummer +1 (661) 704 3225
majken13.09.17 kl. 13:01

Hej och välkommen!

Bloggen Vitatygtossor drivs av en 23-årig finlandssvensk kvinna, bosatt i Helsingfors. På bloggen kan du läsa om allt mellan människor&samhälle till sex&romantik. Ja, allt som ryms med i en helt vanlig vardag. Jeanette heter jag!

 

Instagram: jeanette.kos

E-mail: shanttu93@hotmail.com

 

 

 

 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer